dag 08 - mål på kort sikt för denna månad och varför.

hahahahahahah, jadu. eftersom det är sista dagen på denna månad så har jag ingen aning. & oktober.. äh, skiter i vilket, tar det som det kommer bara!

08:36

hahah fysatan vad gutt att vakna & känna sig spyfärdig? åh nej. hoppade första lektionen, kommer få såhääär mycket kvarsittning men pallar inte bry mig, bara att ta de. allas blickar på sig när man kommer intravandes med väska, jacka & hela köret efter första lektionen, drömscen. anyways, ingen aning om vad som händer sen idag, men något kul kommer vi väl på. hoppas iaf på att helgens planer håller, det måste dom göra! men aja, klockan börjar närma sig 9 så ska väl dra mig iväg så jag inte kommer mer försent än vad jag redan är, ehhhhhe. puss
haha fråga inte, har lite smått damp..

dag 07 - en bild på någon/något som har gjort en stor inverkan i ditt liv.

ja.. finns en massa, men en som verkligen förändrat mitt liv på så sjukt många sätt är louisemed henne försvinner alla problem, med henne klarar jag allt! hon har ändrat mig så mycket, fått mig våga så mycket mer, fått mig till att göra massa crazy saker jag aldrig ens skulle fått en tanke på innan, hon lärde mig att leva! hon har fått mig tänka positivt även när allting gått åt helvete, hon har hjälpt mig förstå så mycket. seriöst, skulle jag inte ha träffat lollo så vet jag inte vad de skulle vara av mig nu, men en sak jag är säker på att jag INTE skulle vara samma person som jag är idag!
bästavän, lova att aldrig lämna mig? för jag tänker aldrig lämna dig.

baby you're glistening

he-he-he, förlåt för mitt lilla deppinlägg igår, men hey, man kan inte alltid vara på topp, right? aja, anyways så ska jag dra mig mot skolan ohsådär nu då, så att.... vi hörs, ciao!

jag behöver dig

tårarna ligger & trycker, det är sjukt hur mycket man kan sakna någon trots att det har gått flera år. visst jag var liten när du försvann, men det betyder inte att det gör mindre ont för det, verkligen inte. bara för att jag var liten betyder det inte att jag inte minns, för det gör jag, & jag saknar den tiden, det var den lyckligaste tiden i mitt liv. jag vet att du inte finns här bredvid mig längre, vet att dina tröstkramar inte längre känns, men jag vet att du finns med mig, även att jag inte ser. jag har flera gånger försökt att glömma, förtränga allt, för att få bort smärtan. men vem försöker jag lura, så dum jag är. kan inte bara glömma bort min egen gammelmormor? jag saknar dig, säger det inte alltför ofta, visar det inte alltför ofta, men det är så det ligger till. fastnar i mina tankar, drömmer mig tillbaka till när jag var liten, när jag satt på bordet i er lägenhet, så himla stolt över dig & gammelmorfar, ni var båda starka. ni var mina idoler ska ni veta. & jag kommer aldrig glömma den sista tiden, när gammelmorfar dött & du låg svårt sjuk. när jag satt där på sängen på sjukhuset & läste pixieböcker för dig, frågade hur du mådde, om du åt ordentligt & allt det där. när du bara satt där i sängen, lyssnade på när jag läste & grät av lycka. jag skakar, känner mig så ensam utan dig här vid min sida, vill ha dig tillbaka vid liv. men jag vet att du har det bra där du är, gud tog tillbaka en underbar ängel, tyvärr lite för tidigt enligt mig. hoppas du & gammelmorfar har det bäst gammelmormor, tänker på er! & du gammelmormor? JAG ÄLSKAR DIG.. då, nu & för all framtid!


dag 06 - favorit superhjälten och varför.

enhörningen i dumma mej, den är så sjukt tuff!
hahaha nä men, mina vänner är mina hjältar. finns alltid där när man är i 'fara', hjälper alltid till när saker & ting går fel osv, de betyder sjukt mycket för mig, iloveyou!

i've been crushed, beaten down..

nån randombild från helgen, drar till skolan, vi hörs.

dag 05 - en bild av en plats du varit på.

bilden är ju inte lite gammal men ändå, saknar turkiet något så sjukt!

jag saknar dig mindre och mindre


älskar låten ♥ förövrigt gjorde jag ett inlägg från iphonen förut men det verkade ju inte registrerats? wellwell, sånt är livet. nu är den iaf påväg till kalmar för upplåsning osvosv, så att yeah. även fått världens bästa plattång av jennie osv, asgutt! men aja, är fan hungrig så ska dra & käka, tjadå!

dag 04 - en vana som du önskar att du inte har.

hahahah ingen aning, kanske det att jag brukar börja med läxorna hyfsat sent & sen inte orkar göra dom? gör dom såklart ändå, men ni fattar.


you can't be strong all of the time.

gomorgoooon. sitter här, nu, trött men pigg, mmm. har precis plattat håret, tänkte äta lite snart, kanske sminka mig lite, aaaa. haha åh dryg, iaf.. fett tråkig dag igår, hände ingenting. vaknade vid två & satt & dunkade musik resten av dan, skulle åkt till vvik på kvällen men slapp, satansågutt! men yeah, ska väl somsagt ta nåt att äta & sen dra till skolan, måste snacka med louiiiiiisee.
överredigerad bild men so what?
du vet jag alltid finns för dig, dygnet runt. i love you, bästavän ♥

du e la go

haha fyfan, gutt att inte sovit ett piss & va hyperpigg, jajemen! aja, gårdagen blev iaf lyckad, vakna hos jossan & drog sen till tilda vid 11, sen överallt, hockey, donken, hockey denna gång även med benjamin, maxi, donken osvosv blöblöö. åh fick en ny idol på hockeyn asså, en tant ifrån örebro som skrek sig illröd i hela ansiktet på sina kära örebrospelare, fällde till & med en & annan tår, åh så... ehe, ja ni fattar.. i find no words. tuff va hon iaf, inga protester!

HAHAHA, HOHOHO, HIHIIHI! asså, överdampig lina + movie maker + justin bieber kl 2 på natten slutar bara som en sak.... katastrof! hahahah jag dör... & felåt min dåliga natthumor, hihu..

dag 03 - en bild av dig och dina vänner.


dag 02 - meningen bakom ditt bloggnamn.

det finns ingen speciell mening med mitt bloggnamn om jag ska vara ärlig, ville bara ha ett bloggnamn som liknade lite mitt egna namn antar jag, kommer faktiskt inte riktigt ihåg, det var så längesen jag skaffa denna blogg nu, hahah!

dag 01 - en bild på dig själv och 15 fakta om dig.

1. jag har världens bästa vänner, som alltid finns där för mig & ställer upp.
2. jag älskar att sjunga men kan verkligen inte sjunga inför folk.
3. choklad är min drog, men jag är egentligen laktosintollerant, hehe.
4. ett av mina favoritämnen är engelska, faktiskt.
5. jag älskar musik & fastnar lätt för låttexter.
6. jag har inga husdjur, men har alltid önskat mig en liten minisköldpadda!
7. jag verkligen hatar vintern. snön, kylan, allt..
8. ..men samtidigt tycker jag det är så sjukt mysigt!
9. jag tycker de i jackass är riktigt grymma & har sett alla deras filmer, hahaha!
10. jag snodde nyss min brors kofta & sitter & myser i den (a)
11. jag är beroende av tuggummi, eller nåt, hihihi.
12. jag älskar motorsport & har alltid gjort!
13. jag suger på att komma på sånahär fakta.
14. jag ska ut & åka moppe, va me jossan osv.
15. jag fyller snart år.

sakilak

dag 01 - en bild på dig själv och 15 fakta om dig.
dag 02 - meningen bakom ditt bloggnamn.
dag 03 - en bild av dig och dina vänner.
dag 04 - en vana som du önskar att du inte har.
dag 05 - en bild av en plats du varit på.
dag 06 - favorit superhjälten och varför.
dag 07 - en bild på någon/något som har gjort en stor inverkan i ditt liv.
dag 08 - mål på kort sikt för denna månad och varför.
dag 09 - något du är stolt över de senaste dagarna.
dag 10 - låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad.
dag 11 - en annan bild av dig och dina vänner.
dag 12 - varför började du blogga?
dag 13 - en bild på ditt/dina husdjur om du har.
dag 14 - en bild på dig och någon från din familj.
dag 15 - sätt din ipod på shuffle: första 10 låtar som spelas.
dag 16 - en annan bild av dig själv.
dag 17 - någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför.
dag 18 - planer / drömmar / mål du har.
dag 19 - smeknamn du har, varför har du dem.
dag 20 - någon du ser dig vara gift / vara med i framtiden.
dag 21 - en bild av någon/något som gör dig glad.
dag 22 - vad gör du annorlunda än alla andra.
dag 23 - något du längtar efter mycket.
dag 24 - en låttext du gillar.
dag 25 - vad jag skulle hitta i min väska.
dag 26 - din favorit tid på året.
dag 27 - varför gör du denna 30 dagars utmaning.
dag 28 - en bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
dag 29 - vad har du lärt dig de senaste halvåret.
dag 30 - din favoritlåt.

_

hittar inte min usb till mobilen, fml.

.....

dsc06647 (MMS)

..... Haha men va fan tvungen, hihi så jävla söta asså! Eller ah, de till vänster på bilden. Men aja? Bild från hockeyn igår ;)


shololololol

i'm back on track, eller nåt. aja iaf, va me jossan, sanna & hannah efter skolan, hahah fett nice, inte för att vi gjorde sådär jättemycke men kul vare (y). sen hockey me jossan & jossan, wiiih. träffade även myyyyy & världens bästa kalsfjalspgakemg ooooosv, så va lite me dom oxå! mmmm, men nu sitter jag & inväntar lust & ork till att dra till skolan, eller ja whatever, kommer ju inte hända iaf så får väl dra mig ditåt iaf, men aja drar till jossan efter skolan så hörs ikväll eller nåt, pusssiehhh.

change

woah, fick en crazy idé, fixade till en frisyr & beslöt mig för att ikväll klippa till den. & så äre. så sitter atm & klipper lugg, öhöh. verkar gå ganska bra änsålänge men är bara halvt klar, ska ner & duscha för att sen bestämma mig om jag vill ha kortare eller om de räcker, hehhe. resultatet blir förhoppningsvis nånting sånthär;
men aja, vi får la se! ska iaf dra ner i duschen nu, på återseénde mina kära små vänner! ;p

äre lugnt om jag kallar dig bejbe?

lina gillar inte trollsländor, punkt.

but baby i tell ya, my heart was freaking out when i held ya

gomorgon? måste fråga mig själv vad jag gör uppe nu men aja..
iaf, ni flesta har väl redan sett henne på idol, men tycker iaf att ni kan lyssna för hon är urduktig, & hennes alldeles egna låt med, mmm!
jädrans bra, men tja.. vi hörs, ciao!

celebrate the summer


TORRAST-HUMOR.SE


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHH!!
okej, förväntar mig inte att nån av er ska fatta eller tycka de är kul, menmen.... (x

guten nacht, usw.

- nyduschad √ check
- klar med film check
osvosvosvosvosvosvosv.
yähe nu kan jag äntligen sova, imorn låser de förhoppningsvis upp mobilen & tisdag är de studiedag, kan de bli mer awesome eller? förtillfället nej. mihi bye ;*

kool_flikka_97..


..som har kul med sin cam
, anä eller inte.
gäster nu, mmm. kulkul
men aja, blev helt plötsligt sur, så att. ska ta & sätta mig i massagestolen nuda, UTAN MUSIK! fyfan... men aja, byebye geeks <333333333.

woups.

min uppdatering äger, ohyes. men iaf, ingen mobil under helgen, ska försöka fixa till måndag, annars extranummer tills vi fått mobilen upplåst. har köpt jennies nya iphone4vit eftersom hon inte ville ha den, wiiiih. men mh, ville bara säga att jag lever & att jag inte heller har något utegångsförbud längre! (y) såatteh, nu ska jag gå & baka kladdkaka osv till ikväll, då kommer jennie&johnny, super! bye
wtf ser ju inte riktigt ut som mig, & bilden är mörk & helt mongolid men pallar inte bry mig, okok?

little something

ska dra & keka nåt sen bär kursen mot sängen, ciao bitches ;*

aye känner på mig att detta inte kommer gå...

bild(6) (MMS)

aye känner på mig att detta inte kommer gå nåt vidare men ah, prövar att sms/mms blogga eftersom jag har nåt bättre för mig. ska snart dra till skolan, så att.. herå


öhöhöheh

så himla fin låt!
sitter & nyser förövrigt, gutt. mmmm
ska snart sova, trorja, äh jag vene. nä men inte sova, ska dra ner till duschen nu, pusshej.

biiih rajt bäääk!

mmmmmm, pizza & massagestol nudå, hoppas på att kroppen ska börja leva lite efter de, b r b.

sexy bitch

gick upp för ett tag sen, försöker stänga ute mina syskon med musik atm, de står & diskuterar vem som har skitigast skor, omfg. förövrigt är mitt m trasigt & åker bort 24/7, sjukt irriterande. nej jag är inte på bra humör, har ont överallt. ramlade framstupa nerför halva trappan igår, slog&skrapa upp hela benen, mmhmmm gutt. men ah, ska väl försöka göra mig iordning så ska jag gå in & hoppa på pappa, ska tvinga han att skjutsa mig till skolan, no way att jag cyklar i detta väder, regnet står fan som piskor i marken.. men trololololooo hejdåååå. 
med tanke på rubriken & bilden
minns du lollo?! 
http://youtu.be/Xo_7bhk1UzA ååh, minnen ♥

love hangover

åh överlycklig tjej härdå, utegångsförbud i en månad, döda mig?! :DddDDDdddD
ah nä, måste leta reda på geniet där nånstans inom mig..
jag vet att du finns, & du är mer än välkommer till att komma fram nu!
yes iaf, sitter & dunkar lite musik & ska väl snart sova eller nåt, eller nä, men ändå, vill inte ha iskallt vatten över mig imorn </3 men käft nu lina, vill inte ens tänka på de! iaf, ska fortsätta dunka musik & va emo över min gamla mobil, tjadå.
lyssnar på: love hangover - jason derulo
rip, hoppas du har de bra där du är gamle vän.. :']

'mooshkas' AHAHAHAH ♥

slagga hos jossan igår, glodde coraline ohsådär, idag hockey me elin & jossan, donkeeeen & bygga sugrörsmockajonger osv. ah sen typ kört gh, glott film, käkat mig fet på godis, chips osv, haft gäster dåvaaaa. men yes, de drog för ca 10 min sen & nu ska jag typ ta & läsa en bok, ahah omg men ah. låt den rätte komma in, får se hur de går. har inte läst på 100 år typ, mmmmh. men pallar inte sitta här mer nu, så att.. herå.
fint osv, jadåååå!

tv

nä nu är de fan färdigdrygat, sticker ut & kollar om de finns nåt kul folk i stan eller nåt. tjadå

ME WANT COOKIEEEE! ♥

asså kakmonstret & jag.... soulmates

-


mhmmm, tralalal

skype hela dan, inget liv tralal. ska plugga no nu, tjalalal. hejdå nu, alalal.
mmhhhh gullig i mittbena jao, fast så... USCH! wiiiiieh.

-


wiho, ut3d4g osv.

yeah, hade utedag igår. blev inte så tokigt iaf, förutom att vi gick fel på den '20 min långa' tipspromenaden & kom tillbaka efter nån timme eller sådär, mh (y). drog till stan me lollo&jossan & fikade sen dra vidare till nästaaaa jossan. så va me sanna&jossan där då sen typ hemma vid 10 halv11 helt död. idag skolfoto & är svintrött, vet inte heller vad jag ska ha på mig & regnet öser ner, asså så satans gutt! gnällspik #1 härdåva! ye, men måste fan dra nu, har lite kvar att fixa innan jag drar, pusshaj.
mh lite gammal & random bild då men aaaah, matlagningsskillzzzzzz.

what's meant to be

utedag idag, sug bajs. men yes, ska väl ta & ge de en chans, de kanske nästan blir så kul som igår? fast okej nej, men aye, drar mig mot kb vid typ halv & möter lilla louise som inte hittar vägen, miiiih. börjar vid 9 & slutar 2, inte så lång tid, jag klarar mig..... hm.. hahaha nämen, drar till jossan sen trorja, yeye, vi höreeees.
lyssnar på: oleg - elektropop
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!
lite såhär mobbat me nyvaken, osminkad & pyjamas men ni får stå ut..

love me or hate me

simning osv idag, gick väl bra. lille cepefågel & jag stack till kb & köpte frukost. ahah, nån lustig ost/skinkfralla & champis, asgott (y) sen livrädda henne osv, ahhahahaha, donken efter de & sen bussen tillbaks till kb, asniceeeeeeeeeeee. men hörs, ciao! / lyssnar på: love game - lady gaga
detta gör min dag asså, mmmmmmhh
p ä r o n s p l i t ♥

don't cry, just say 'fuck you' and smile

sitter & övar på en låt jag tror jag ska sjunga för örjan, fortfarande förbannad över att vi är tvugna att sjunga men fan vad har jag för val? antingen det eller inget betyg alls, de vill säga f. men ah, vart me tilda idag, behöver jag säga mer? nä typ damp as usual, ye då vet ni. förövrigt har damp på mobilen som dampar 24/7 & vägrar svara eller ta emot sms osv. mhyes, skola imorn, gutt. eller inte, men ska inte tråka ut er mer nu, har ändå inget att säga, herå.
hitta värsta tyffa berget me tilda igår med massa hjärtan & texter inristat osv, ahahah sött.

just maybe

blev inget i stan för tildas&min del, drog ut till gunnars ist & bara snackade, blir att va me henne imorn/idag me (y). men nu ska jag fan sova snart, ögonen klappar ihop närsom, haha gonatt.
lyssnar på: just maybe - olle bescher

[email protected]

wiiihih. förmodligen ny mobil snart härdå, kanske inte världensbästa men asså helt ok, faktiskt ganska snygg. men ah, back to reality, ska hoppa in i duschen & sen drar jag mot tilda. blir förmodligen att dra in mot stan sen & kolla lite där, oskarshamnsdan ju, inte en jävla aning om vad de är så likabra att ta reda på de dååå. men nu ska jag dra, pussheeeeeeeey.

vill inte sova, kan inte sova

sätter igång en film, gonatt.

jag vann mitt liv tillbaks

låten ♥ passar precis in på tjejen som även är min bästavän som jag även spenderat dagen me bland annaaaaaat. känner mig dock ganska kass, här kommer jag, kämpar me att överhuvudtaget få ihop någon som helst text & en bild medans jag får ett helt häfte av text, ett armband & en mobil, hihihih. dagen har iaf varit awesome, loveubby! ;*

i was a player when i was little, but now i'm bigger, i'm bigger

woho, fastnade tillslut framför massa jblåtar, nu då bigger som ni kanske ser på rubriken, hah omg. ye men iaf, dagen har väl vart ganska chill, förutom att cykla i spöregn & möta tilda vid vallhalla helt i onödan & bli totalt dygnsur. anä så vi drog iväg & va me benjamin istället, kul (y). förövrigt gick mobilen sönder me & jag typ dör, skulle eventuellt få låna en av bästa lollo men får se om hon kommer ihåg den, annars får jag väl försöka överleva dan utan mobil.. & på tal om lollo så firar hon&jag ett år imorn, amaziiing. wiho eller nåt, men för långt inlägg nu, ska försöka lägga min sista energi på lollos text en stund till, sen ska jag tamigfan sova, pusshej.
2/9-10 - iloveyou bästavän! ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus